Husk at passe på hinanden !!

Sidste nyt: d. 19.01.21

Da Coronaen stadig florer i hele landet og vacinen lader vente på sig, får vi nok meget svært ved at få en forårssæson i år. Det ser ud til at februar også bliver lukket pga. smittefare.

Sidste nyt: d. 05.01.21

Da alt er lukket ned frem til den 17.01.21 forsøger vi at starte op d. 01.02.21 og tage maj mdr. med så alle får en hel sæson.

Sidste nyt: d.16.12.20

Restriktionerne som tidligere blev indført i 69 af landets kommuner, udvides nu til at gælde for samtlige kommuner. Restriktionerne er derfor også gældende for Mariagerfjord Kommune, med virkning fra onsdag den 16. december 2020 kl. 16.00.

I Mariagerfjord Kommune bakker vi naturligvis op om tiltagene og forventer de efterleves.

For Kultur og Fritidslivet betyder det følgende:

–          Kulturinstitutioner skal holde indendørsarealer lukket for offentligheden. Det gælder blandt andet teatre, koncertsale, spillesteder, museer, kunsthaller, kulturhuse, biografer, biblioteker (aflevering og udlån til forsknings- og undervisningsbrug undtages), aftenskoler, daghøjskoler, Folkeuniversitetet samt musik- og kulturskoler.

–          Steder, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, skal holde indendørsarealer lukket for offentligheden. Det gælder blandt andet lege- og badelande, idrætshaller, svømmehaller, trænings- og fitnesscentre, spillehaller og kasinoer, foreningslokaler mv.

–          Indendørsarealer i forlystelsesparker, zoologiske haver, akvarier og lignende skal også holde lukket for offentligheden.

–          Professionelle idrætsudøvere kan fortsat anvende indendørsarealer, som er lukket for offentligheden.

–          Der kan fortsat afvikles udendørs idrætsarrangementer med op til 500 personer til stede.

–          Ved udendørs idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år må der kun være 10 personer til stede på samme sted samtidig.

 

VI HAR ÆNDRET SVØMMETIDERNE OM FREDAG til kl. 11:00

Vi ses fra uge 1. D. 07. Januar 2021 til uge 17. D 26. April

Generalforsamling = Torsdag d. 11. februar kl. 10:00 2021 er udsat.

 

Lukket for kommentarer.